Stars and Stripes flyttar ut delar av sin verksamhet i Plantaget, Vänersborg under hela Fotbolls-EM.

Det kommer att vara en månadsnöje som passar alla! Allt ifrån Allsång till Fotbolls-Quiz där norr möter söder, lokala band, Diggiloo-förfest, kulturevenemang, Stars 1-års jubileum och självklart EM-fotboll på storbild.
Det kommer att bli underhållning för alla åldrar lovar Anna Jensen, restaurangchef Stars and Stripes som är huvudman bakom hela evenemanget.
Anna berättar också att man tillsammans med Klara Blomdahl, kultursekreterare Vänersborgs Kommun är extra glada och stolta över att kunna presentera SaRaha som en av artisterna till EM-Byn. Att få tillfälle att hylla denna frändeforstjej på hemmaplan känns riktigt roligt!

Då tidigare EM-By satsningar på Sanden har varit oerhört populära och där många goda EM-minnen skapats då vi kommit samman, så tycker vi att det känns bra att flytta årets upplaga till Plantaget när denna har utvecklats till ett naturligt evenemangsområde mitt i centrala Vänersborg säger Stefan Leijon, evenemangsutvecklare Vänersborgs Kommun.
Detta är en av anledningarna att Vänersborgs Kommun är med i en sådan här satsning, men sen är det också viktigt att få evenemangen vi jobbar med att spilla över på våra ordinarie verksamheter som finns och verkar i Vänersborg fortsätter han och får medhåll av Mia Dahlén, Verksamhetsutvecklare Forum Vänersborg som också är en av medarrangörerna.
Tillsammans skapar vi en blå/gul folkfest i Vänersborg där näringsliv, föreningsliv och Kommun samverkar. Detta härliga exempel på hur bra det blir när olika aktörer kommer samman är vi i Forum Vänersborg jätteglada för då det är de vi jobbar med och vill lyfta fram ännu mer. Så denna folkfest i Plantaget som förhoppningsvis kommer att gynna hela centrum ser vi verkligen fram emot fortsätter Mia.

Så boka in 11 juni till 10 juli i kalendern då det kommer bli riktigt god stämning i Vänersborgs EM-By.

För att läsa hela programmet följ Em-Byn i plantaget på facebook eller tryck här